Save On Travel and Hotels Shop All Deals Now! Vrbo

HANDIGE REIS TIPS EN TRAVEL HACKS ✈️JOY BEAUTYNEZZ ✈️

De schoolvakantie begint en veel van jullie gaan op reis! Als je op reis gaat loop je ook tegen veel problemen aan. In deze video geef ik jullie handige reis tips en heb ik ook een paar hacks die je op vakantie bestemming kunt gebruiken. Heel veel plezier met kijken en een hele fijne vakantie allemaal! x Joy

MUSIC IN THIS VIDEO:
QSTMRKS – Paradise

#joy #beautynezz #tips
Follow me for free on my other Social Platforms:

» Instagram: BeautyNezz
» Facebook: BeautyNezz
» Twitter: BeautyNezz
» Website: BeautyNezz.com
» Spotify: BeautyNezz Favorites
» Snapchat: Snappynezz

Abonneer gratis op mijn Nederlandse YouTube Kanaal BeautyNezz en schakel de bel linksboven in:

ABOUT ME:
I began my social-media career at the tender age of 12. Being a beauty enthusiast, I always dreamt of making a career in the related field. I finally converted my passion with the launch of my ‘YouTube’ channel, ‘BeautyNezz.’ I mostly post content related to beauty and fashion, but the channel contains videos about my life, too. I have made many videos on the latest fashion trends. I keep my viewers updated with new makeup launches. I provide honest reviews of new products. Among my most popular videos to date, ‘Morning Routine 2014’ tops the list, with over two million views. The channel has now amassed more than 590 thousand subscribers.

Welkom bij BeautyNezz! Ik ben Joy en ik blog over de nieuwste trends in Beauty, Fashion en Lifestyle. Ook maak ik DIY ‘s, reviews, test ik dingen en Vlog ik vanuit Nederland en Amerika. Tijdens de BackToSchool periode praat ik over school en de brugklas. Speciaal voor tieners en iedereen die het leuk vindt!

Ik heb geen vaste upload dagen, maar ik probeer zoveel mogelijk leuke video’s voor jullie te plaatsen.

DE SOCIAL CODE:YOUTUBE
Deze video voldoet aan De Social Code:YouTube en valt onder Richtlijn:

3) De producten van Benefit Cosmetics in de video heb ik gekregen
4) Deze video bevat verder geen betaalde samenwerking. Ik heb alles zelf gekocht. De merken die ik noem vallen onder redactionele toegankelijkheid.

Meer informatie over De Social Code:YouTube kun je vinden op: ..(read more)CHECK OUT MORE: Travel Hacks

EXPLORE MORE: Travel Tips

About the author: Travel News

Related Posts

Sightseeing Pass TripAdvisor